Translate

14 ביולי 2012

עוגת מיץ תפוזים הכי טעימה שאכלתם


המצרכים:
6 ביצים
כוס וחצי סוכר
3/4 כוס שמן
2/12 כוסות קמח מנופה
כוס מיץ תפוזים
1 א. אפיה
1 סוכר וניל
שוקולד ציפס רבע כוס
1/2 לימון סחוט קליפה (מיץ +קליפה)
אופן ההכנה :
מפרידים ביצים מקציפים את החלבון עם הסוכר, סוכר וניל
בחלמונים מוסיפים אפיה ומיץ לימון מקציפים במזלג
מערבבים את שתי ההקצפות במיקסר עד שהביצים נבלעות
מוסיפים את השמן בזהירות תוך כדי פעולת המיקסר מוסיפים את מיץ התפוזים מפסיקים את פעולת המיקסר מוסיפים קמח בתנועה קיפולית עד שהכל נבלע מנערים את שוקולד ציפס בקמח ומוסיפים לבלילה מחלקים לשלוש תבניות אנגליש משומנות אופים עד שיוצא קיסם  כמעט יבש 
להמיס שוקולד ולקשט

לעוגת שייש שוקולד להמיס 100 גרם שוקולד מה שאוהבים
לצנן ולהוסיף לחצי כוס מהבלילה הלבנה לערבב 
לשפוך לתבנית את הבסיס הלבן להוסיף את בלילת השוקולד ולשייש עם שיפוד עץ
 
הכמות מספיקה לתבנית הנ"ל ולעוד 4 מאפינס
אני נוהגת להרטיב את העוגה בעודה חמה עם מיץ תפוזים קר וזה נותן את הלחות לעוגה  שרק בגלל זה תמיד יבקשו מכם את המתכון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה