Translate

14 ביולי 2012

הלחמניות שלי




1/2 כוס שמן קנולה
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים

1/2 כוס סוכר
כף מלח
1 ביצה

3 כוסות(חד פעמי)מים פושרים./לפעמיים 4 כוסות תלוי בספיגה להוסיף קצת כל פעם

אופן ההכנה:
להניח את הקמח,השמרים הסוכר ולערבב קלות
להוסיף את שאר המצרכים לערבב קלות את המים להוסיף בשלוש פעמיים ללוש 10 דקות בערך.לכסות בנילון ומגבת ותת לתפוח שעה תלוי בטמ החדר פשוט עד שיכפיל את הכמות. לאחר התפיחה  לחלק את הבצק ל12 לחמניות ליצור צורה כרצונכם לתת תפוחה שניה למרוח בביצה מהולה ברבע כפית שמן  או מים לפזר את התוספות לאורז שנמכרות בסופר  לאפות בחום גבוה עד שהצבע מרהיב  להוציא מהתנור ולכסות במגבת עד קרור  אם לא יגמרו לפני הצינון 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה