מצרכים: 100 גרם חמאה מומסת
1/2 כוס שמן קנולה
2 שמנת חמוצה
2 כוסות קמח תופח
11/3 כוסות סוכר
וניל אמיתי או 3 שקיות סוכר וניל
4 ביצים
אופן ההכנה
להמיס חמאה להוסיף את השמן ואת הסוכר והוניל לערבב היטב להוסיף את הקמח
לערבב כמו קסקוס לפרורים להוציא רבע כוס מהפרורים להניח בצד להוסיף לשאר
את השמנת והביצים לערבב קלו רק עד שתתקבל בלילה (לא מומלץ לערבב
הרבה)לשפוך לתבנית משומנת רק חצי מהבלילה להוסיף לפרורים שהשארנו בצד
חצי כפית קינמון ואגוזים קצוצים דק לפזר על הבלילה בתבנית ואז לשפוך את
החצי השני מעל לנער קלות ולאפות 170 מעלות בגמר האפיה להברש דבש סילאן
בנדיבות אפשר לפוך מייפל במקום אבל יש לציין שדבש סילאן זה ליגה
1/2 כוס שמן קנולה
2 שמנת חמוצה
2 כוסות קמח תופח
11/3 כוסות סוכר
וניל אמיתי או 3 שקיות סוכר וניל
4 ביצים
אופן ההכנה
להמיס חמאה להוסיף את השמן ואת הסוכר והוניל לערבב היטב להוסיף את הקמח
לערבב כמו קסקוס לפרורים להוציא רבע כוס מהפרורים להניח בצד להוסיף לשאר
את השמנת והביצים לערבב קלו רק עד שתתקבל בלילה (לא מומלץ לערבב
הרבה)לשפוך לתבנית משומנת רק חצי מהבלילה להוסיף לפרורים שהשארנו בצד
חצי כפית קינמון ואגוזים קצוצים דק לפזר על הבלילה בתבנית ואז לשפוך את
החצי השני מעל לנער קלות ולאפות 170 מעלות בגמר האפיה להברש דבש סילאן
בנדיבות אפשר לפוך מייפל במקום אבל יש לציין שדבש סילאן זה ליגה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה