Translate

20 בנוב׳ 2011

אננסית עם גבינה שמנת

אננסית עם גבינה שמנת                                                
החומרים לבסיס
200 גרם חמאה
2 חלמונים
2 כפות סוכר
2 כפות קמח תופח
מכינים את הבבסיס לבצק רך משטיחים על תבנית מרופדת בניר אפיה  במקרא הזה תבנית 26 עגולה
ואופיםעד שהבצק זהוב מצננים 
לקישוט ודפנות  קופסא אננס פרוסות
1 גלי אננס
1 שמנת מתוקה 
2כפות סוכר 
למילוי
250 גרם גבינה שמנת טבעי
500 גרם גבינה לבנה 5 אחוז
1 שמנת חמוצה
1/2 כוס סוכר
1 זלנטין ממוס ברבע כוס מים קרים
80 גרם איסטנט וניל
2 שמנת מתוקה
אופן ההכנה
לערבב את כל המצרכים מלבד הזלנטין והשמנת המתוקה
להמיס את הזלנטין 10 שניות במיקרו ואז להוסיף לתערובת הגבינה
להקציף את השמנת המתוקה לקצף עדין וקפל לתוך תערובת הגבינה 
לסדר חצאי אננס מסביב לדפנות (אפשר להניח שקף ואז לסדר את חצאי האננס)
לצקת את מילוי הגבינה לישר ולהכנס למקפיא בנתיים להכין
1 גילי אננס עם הנוזל של הלפתן
לחממם את הנוזלים של הלפתן עם עוד כוס מיים  להוסיף את  הזלי בטעם אננס

להמיס הייטב להניח להתקרר מס דקות
בנתיים לסדר אננס על פני העוגה לשפוך מעל את הזלי ולקשט בשמנת מתוקה שקוקצפה עם 2 כפות סוכר 
רצוי להקפיא ולהוציא שעה לפני ההגשה




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה