Translate

22 באוק׳ 2011

עוגיות פרח בבצק שונה

מתכון
מצרכים:
הבצק
100 גרם חמאה או מרגרינה בטעם חמאה
1 ביצה
1/2 כוס סוכר
1 חב גלי בטעם רצוי
2 כוסות קמח תופח
1 סוכר וניל
מיל מחצי לימון
קליפת לימון
אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים בקערת המקסר מוו גיטרה מעבדים לבצק פריך ומכסים בנילון  מכניים למקרר לשעתיים
על משטח מקומח מרדדים צרים צורה  חלק עם חור באמצע ואותו מס עוגיות ללא חור אופים בחום של150 מעלות
מצננים מורחים ריבה או שוקולד מכסים בעוגיה עם חור  מפדרים אבקת סוכר  ומנשנשים בכייף


הוסף כיתוב

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה