1 בצל גדול קצוץ גס.
כרישה שטופה פרוסה לחצאי עיגולים.
לפת קלופה חתוכה לקוביות.
שורש כרפס מגורד.
3 גבעולי סלרי קצוצים.
3 גזרים קלופים מגוררים גס.
1/2 חבילה כוסברה קצוצה גס.
מלח, אבקת מרק, כפית פלפל לבן, כמון
למרק בשרי –
עצמות בקר – רצוי.
| |||
אופן הכנה:
|
להכניס את כל החומרים לסיר. להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה עד להתרככות הבשר.
ללא בשר- לאחר התרככות הפול אפשר לרסק עם מקל בלנדר לקבלת מרקם סמיך. אפשר לרסק ביד מצה ולאכול בתאבון.
|
כיצד צץ הרעיון? אני מכינה עוגות ועוגיות, אין ספור מאכלים והכל שווה צילום. אני מאוד אוהבת, שלא רק יצא טעים, אלא שיהיו בעלי מראה מגרה, יפה ואסתטי. התגובות לא איחרו לבוא מכל מי שטועם ומבקש מתכון .הבנים שלי התחילו לצלם את כל המאכלים והעוגות. יוני שלי החליט: "אמא זה נכנס לבלוג". אז בעזרתם האדיבה של המשפחה החלטתי לשתף עוד אנשים, שיהנו מהיצירות והסודות המוצלחים שלנו. תהנו! תשובה מובטחת לכל שאלה!
Translate
21 באפר׳ 2011
מרק ירקות של פסח
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה