Translate

21 באפר׳ 2011

מרק ירקות של פסח




1/2 ק"ג פול ירוק קלוף פעמיים- גם מהציפה הדקה.
1 בצל גדול קצוץ גס.
כרישה שטופה פרוסה לחצאי עיגולים.
לפת קלופה חתוכה לקוביות.
שורש כרפס מגורד.
3 גבעולי סלרי קצוצים.
3 גזרים קלופים מגוררים גס.
1/2 חבילה כוסברה קצוצה גס.
מלח, אבקת מרק, כפית פלפל לבן, כמון
למרק בשרי – 1 ק"ג קוביות בשר בקר שריר.
עצמות בקר – רצוי.
אופן הכנה:
להכניס את כל החומרים לסיר. להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה עד להתרככות הבשר.
ללא בשר- לאחר התרככות הפול אפשר לרסק עם מקל בלנדר לקבלת מרקם סמיך. אפשר לרסק ביד מצה ולאכול בתאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה