


1 בצל גדול קצוץ גס.
כרישה שטופה פרוסה לחצאי עיגולים.
לפת קלופה חתוכה לקוביות.
שורש כרפס מגורד.
3 גבעולי סלרי קצוצים.
3 גזרים קלופים מגוררים גס.
1/2 חבילה כוסברה קצוצה גס.
מלח, אבקת מרק, כפית פלפל לבן, כמון
למרק בשרי –
עצמות בקר – רצוי.
| |||
אופן הכנה:
|
להכניס את כל החומרים לסיר. להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה עד להתרככות הבשר.
ללא בשר- לאחר התרככות הפול אפשר לרסק עם מקל בלנדר לקבלת מרקם סמיך. אפשר לרסק ביד מצה ולאכול בתאבון.
|
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה