Translate

29 בינו׳ 2011

קישואים ממולאים שוארמה

המצרכים :לטחון שוארמה עם בשר בקר אפשר חצי חצי ואפשר בשר עוף עם בקר
המצרכים למילוי הקשואים:
1/2 חבילה פטרוזליה קצוצה דק ללא הגבעולים
1/2 ק"ג בשר טחון
בצל קצוץ ומטגן
רבע כוס מים
מלח פלפל,בהרט,מרק עוף,פפריקה אדומה מהולה בשמן,קורט כמון
לערבב את חומרי המלית ולשים בצדד לספיגת טעמים.
ארבע קישואים  גדולים מחולקים לשלוש מחוררים עם כף פריזאית  את פנים הקישואים העיגולים שומרים בצד.

רסק עגבניות קטן או 3 כפות מטבוחה חריפה
פלפל ירוק  מתוק(חריף)
1 בצל קצוץ דק שן שום אחת
פלפל, מלח, מרק עוף ,פפריקה אדומה מהולה בשמן רבע כוס ,כורכום רבע כפית
אופן ההכנה
לטגן במעט שמן את הבצל ושם השום לצבע שקוף להוסיף את עיגלי פנים של הקישואים להקפיץ קלות
להוסיף את המטבוחה התבלינים וכוס מים להניח לרתיחה
בנתיים לפזר מעט מלח לתוך חלל הקישואים למלא עם מילוי הבשר  כשהרוטב רותח  לסדר בשכיבה צמודים זה אחר זה
להניע את הרוטב שיגע בכל הקישואים לתת רתיחה ואז להנמיך על אש קטנה עד שהמים ייספגו וישאר רק רוטב סמיך לבשל מס דקות ללא מכסה לקבל צבע מדהים . זו רק אחת הגרסאות בהמשך תגיע הגרסה לטיגון הקישואים ואפיה בתנור.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה