Translate

7 בדצמ׳ 2009

לעוגה הזו קראתי דו-אה




עוגה משני סוגי שמנת

מצרכים:
  • לתחתית העוגה תבנית 26
  • 250 גרם בסקוטים בטעם שוקלד.
  • 1 שוקלד מריר
  • 1/2 כוס אוגוזים  קצוצים גס.
  • 70 גרם חמאה
לקישוט:
  • כוס אגוזים קצוצים
  • רבע כוס אגוזים קצוצים
מילוי העוגה:
  • 3 שמנת מתוקה
  • 3 שמנת חמוצה
  • 14 גרם גלנטין
  • 1 חב" אינסטנק פודינג וניל
  • 1 סוכר וניל
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/4 כוס מים
  • קליפה לימון לפי הטעם
  • 1 קופסאה לפתן אננס
אופן ההכנה:

להמיס את החמאה להוסיף את האגוזים לרפד את התבנית וישר להכניס למקרר.
להמיס את השוקלד עם מעט חלב לערבב לקרם. חלק לשפוך על הבסיס הביסקויטים.
לסדר את האננס הפרוס מסביב לעוגה ובאמצע.
להכניס למקרר ולהכין את המילוי:
להקציף את השמנת עם הסוכר לקצף עדין, בקערה אחרת לערבב את השמנת החמוצה עם האינסטק רידת לימון סוכר וניל .
להמיס את הגלנטין עם המים הקרים לחמם מעט במיקרו לצנן מעט ואז להוסיף לשמנת החמוצה. לאחד את שני הקרמים בתנועות קיפול ולשפוך על הבסקוטים. לישר את פני העוגה ולפזר את הבסקוטים והאגוזים לקישוט .
אתם לא מבינים איזה הצלחה יש למתכון הזה אוהבים אותו מאוד...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה