Translate

12 בדצמ׳ 2009





מרק אפונה :

  • 1 כוס אפונה יבשה
  • 1 בצל יבש
  • קוביות סלרי
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח, כפית כורכום
  • 1 ליטר מים או ציר של עוף או ציר ירקות.
1גזר מגורד
1/2 כפית כמון:

לטגן קלות את הבצל .להוסיף את האפונה ואת הסלרי חתוך דק, להוסיף את המים או הציר.
לבשל רצוי בסיר לחץ.
לאחר חצי שעה להוסיף את התבלינים.
להמשיך לבשל עד שזה נעשה מחית. במידה וזה סמיך מידי אפשר להוסיף מעט מים חמים.
להגיש עם קרוטונים .(בסיר רגיל לפחות שעה וחצי)

בהצלחה ...

תגובה 1:

  1. לא הספקתי לצלם תראו מה שנשאר ואני רק יצאתי להביא את המצלמה חהחה

    השבמחק