Translate

29 ביוני 2025

שמרים חלבי במילוי קדאיף קינמון אגוזים

מילוי 
 כוס אגוזים קצוצים
כפית קינמון
חצי כוס סוכר חום
כף דבש
כוס עלי קדאיף אפויים עם אבקת סוכר 
לפורר לאחר לפירורים גסים
שמרים חלבי:
2 מרגרינה מזולה בטעם חמאה
1 ק"ג קמח
2 כוסות חלב פושר
3/4 כוס סוכר
2 סוכר וניל
2 כפות שמרים יבשים
4 ביצים XL
ציפוי: 3/4 כוס מים
שלוש כפות אבקת סוכר
וניל
להמיס למרקם דביק 
אופן ההכנה :להכניס למיקסר בשלבים קמח ,שמרים סוכר, מרגרינה ממוסת ,וניל,ביצים , וחלבלערבל 10 דקות להכניס לשקית לשמור במקרר לילה או שלוש שעות לממהרים להוציא לחלק כרצונכם למלא בכל טוב להתפיח שוב ,למרוח ביצה לאפות בחום 180 מעלות להוציא למרוח סירופ ולהנות


 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה