5 ביצים
כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים
1-1/2כוסות קמח תופח
כוס קמח שקדים
קורט מלח
לפיזור בין השכבות:
3/4 כוס סוכר חום
כף קינמון
רבע כוס אגוזים מלך גרוסים
לעבודה:
להקציף את הביצים שלמות עם הסוכר המלח,עד שהביצים תפוחים בהירים
בזילוף איטי להוסיף את השמן ,לאחר 4 סיבובים לעצור להוסיף את שאר המרכיבים קודם נוזלים ,ואז לעצור את פעולת המיקסר להוסיף את הקמח שקדים את הקמח לקפל עם לקקן עד שהקמח נבלע ללא גושים בזהירות לא לשבור את הנפח
לשמן תבנית לשפוך חצי כמות בלילה, לפזר את תוספת הקינמון סוכר חום ואגוזי מלך שערבבנו יחד לפזר על כל שטח העוגה להשאיר מעט לפיזור בסיום
לשפוך את המחצית השניה של הבלילה לכסות את הקינמון ואז לפזר שוב קינמון לערבב עם שיפוד בקטנה מען שייש
לאפות 170 מעלות עד שקיסם יצא כמעט יבש בערך 30 דקות
אין קפה או נס בלי העוגה הנהדרת הזו😄
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה