Translate

16 באפר׳ 2025

קינוח עוגת שוקולד עם קצפת😋

 עוגה שוקולד באישיות קינוח פרווה מושלם😋

5 ביצים שלמות

1/2כוס קקאו

1/2 כוס שמן

1/2 כוס שוקולית

כוס קמח לפסח

כוס סוכר

כוס מים רותחים

1 סוכר וניל

להרטיב את העוגיות לאחר האפיה:

כוס מים רותחים כף נס קפה

קצפת: הפעם פרווה קצפת השפ הלבן צמחית

2 שמנת צמחית

1/4כוס מים או  חלב סויה

כף ליקר בננה או אחר שאוהבים(אני תמיד מוסיפה ליקר לשמנת פרווה זה מעדן אותה)

2 כפות סוכר שטוחות

כף אינסטנט וניל

להקציף הל לקצפת יציבה

אופן ההכנה העוגה:

להקציף ביצים שלמות להוסיף סוכר לקצף תפוח ובהיר

להוסיף שמן שובל דק

להוסיף חצי מהמים  לעבור למרית להוסיף את הקקאו, שוקולית להעביר במסנן חובה  לקפל עם מרית בעדינות, להוסיף קמח להוסיף את שאר המים, לבדוק שאין גושים למזוג לכוסות קרטון

לאפות 170 מעלות,  לבדוק עם קיסם  עם פרורים לא יבש

לאחר האפיה למזוג עם כפית מעט נס קפה, להכין קצפת לקשט להנות😋

אפשר להמיר לחלב

שמנת מתוקה, חלב במקום מים, תכינו מלא כי לא מסתפקים באחד😅



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה