עוגיות מרנג קוקוס
על אדים בן מרי
כוס חלבונים
2 כוסות סוכר
3.5 כוסות קוקוס
להניח חלבונים עם סוכר על בן מרי לערבב כל הזמן עד הסוכר נמס
להעביר לקערה מיקסר להקציף 10 דקות
קצף מבריק ויציב להוריד מה מיקסר
להוסיף כל כל פעם כוס קוקוס לקפל במרית לתוך קצף הביצים לשמור על הנפח עד סיום כל הקוקוס
להכניס לשק זלוף לפזר סוכריות צבעוניות או כל מה שאוהבים
לאפות על 100 מעלות טורבו עד לייבוש
עוגיות פקאן⬇️

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה