כיצד צץ הרעיון? אני מכינה עוגות ועוגיות, אין ספור מאכלים והכל שווה צילום. אני מאוד אוהבת, שלא רק יצא טעים, אלא שיהיו בעלי מראה מגרה, יפה ואסתטי. התגובות לא איחרו לבוא מכל מי שטועם ומבקש מתכון .הבנים שלי התחילו לצלם את כל המאכלים והעוגות. יוני שלי החליט: "אמא זה נכנס לבלוג". אז בעזרתם האדיבה של המשפחה החלטתי לשתף עוד אנשים, שיהנו מהיצירות והסודות המוצלחים שלנו. תהנו! תשובה מובטחת לכל שאלה!
▼
11 בדצמ׳ 2015
5דקות והיא בתנור והיא בכלל לא שוקולד
בחושה ללא מיקסר
מתכון:500 גרם ממרח תמרים 2כפיות סודה לשתיה
3/4 כוס שמן קנולה
כוס סוכר דמררה
3 ביצים גדולות
3 כוסות מים רותחים
קמח תופח
כפית קינמון
רבע כוס שוקולד ציפס
אופן ההכנה:לערבב את המצרכים מלבד המים, הקמח
להוסיף מים לערבב קלות ,להוסיף קמח לא לערבב הרבה רק עד הקמח נטמע לאפות מאה שמונים מעלות להוציא (כאשר קיסם לח פרורים,) מהתנור להרטיב עם מייפל בנדיבות להנות
אפשר להוסיף פקאן בלילה מוסיף המון
אפשר לאפות בתבנית מאפינס אישיות



אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה