Translate

10 בפבר׳ 2025

עוף מחשמל ברוטב אדם יאמי

 המתכון לעוף ברוטב אדום עוף סמוק

5/6שיני שום

הלב של הסלרי כולל העלים העדינים

3 עגבניות טריות מגררות

מגש כרעים ושוקיים טרי

תבלינים:

בכוס חד פעמי קרה לשים שתי כפות פפריקה מתוקה ולמלא עד החצי כוס שמן קנולה לערבב ולהניח בצד

כפית פלפל לבן מלח או

כף מרק עוף לא חייב

רסק עגבניות כף או

  כוס רוטב עגבניות איטלקי(בבקבוק זכוכית)

כוס מים חמים

אופן ההכנה:

לתוך סיר סוזט רחב לשים כף שמן ולהקפיץ קלות את השום עם כפית סוכר דמררה

להוסיף את הסלרי הקצוץ ואת העגבניות הטריות ומעט מהשמן עם הפפריקה שיערבבנו קודם

לטגן מעט ולהוסיף את העוף לערבב שיקבל צבע אדום להוביף את שטר התבלינים לתת רתיחה טובה ולהנמיך

לכסות את הסיר לבשל רבע שעה להוסיף את שאר השמן עם רוטב העגבניות או רסק לכסות לבשל עד עוף מתרכך הרוטב סמיך בתאבון


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה