קונוסים ממולאים בכל הטוב😋
חבילה בצק עלים פילס
להפשיר במקרר
2 שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
3 כפות אינסטנט וניל
1 סוכר וניל
ממרח פיסטוק לטבול את השוליים
אגוזים ברס מסוכרים קצוצים גס
קונוסים מצופים בנייר אפיה
סוכר לציפוי קונוסים לפני האפיה
לחתוך רצועות לא עבות לאורך הבצק גלגלת
לגלגל על קונוס מסביב עד הקצה
לגלגל בסוכר להניח על נייר אפיה
לאפות 180 מעלות לצבע זהוב לצנן
לטבול בממרח פיסטוק
לגלגל בברס
להקציף שמנת מתוקה חצי כוס חלב עם אבקת סוכר אינסטנט קצפת יציבה
להכניס לצנטר לזלף טוב למלא יפה לפדר אבקת סוכר (לא חייב)
להנות מקונוסים נדרים לאה זפרני
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה