Translate

23 בינו׳ 2024

רולדה בציפוי לטוס



 מתכונים

רולדה לוטוס

5 ביצים

כוס קמח

3/4 כוס סוכר

1 אבקת אפיה

1 סוכר וניל

2 כפות שמן

מיץ מחצי לימון

להרטיב לאחר האפיה:

רום או ליקר או ברנדי  מהול במים למזוג על העוגה

למריחה: 

4 כפות לוטוס מהולות ברבע כוס מים

להמיס למרוח על רולדה

קצפת למילוי העוגה:

1 אינסטנט וניל

2 שמנת מתוקה

3/4 כוס חלב

4 כפות סוכר

להקציף שמנת עם סוכר, אינסטנט וניל, חלב  לקרם יציב

על העוגה ציפוי:

1 צנצנת ממרח לוטוס להמיס את הלוטוס להוציא עוגה מהמקפא לשפוך לוטוס,

לזגז עם שוקולד לבן מומס 

מעל העוגה

הכנת הרולדה

להפריד ביצים להקציף חלמון עם סוכר לקצף יציב

להניח חלמונים בקערה לסחוט מעל את הלימון להוסיף א אפיה לערבב עם מזלג זה טופח להוסיף לקצף החלבונים לערבב קלות, להוסיף שמן קמח, במנות קטנות לערבב בקיפול למזוג לתבנית מרופדת משומנת לאפות 14 דקות

להוציא לגלגל את הרולדה עם ניר אפיה

להניח בצד לצינון מוחלט

להרטיב עם ליקר , למרוח לוטוס למרוח קרם לגלגל להקפיא רבע שעה להוציא לשפוך לוטוס להוסיף מעל שוקולד לבן מעין סרטים להניח לקירור 💖

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה