Translate

20 ביולי 2020

עוגת שוקולד ענוגה ממכרת פרווה או חלבית

עוגת שוקולד אפשר גם אישיות (רצוי)
1 כוס סוכר חד פעמי קרה
כוס קמח אוסם מנופה
1/2 כוס קקאו מנופה
1/2 כוס שוקולית מנופה
1 סוכר וניל


1/2 כוס שמנת מתוקה /לפרווה1/2כוס קרם קוקוס
3/4כוס שמן
5 ביצים xl או 6 L
אופן ההכנה :
להקציף את הביצים ללא הפרדה להוסיף תוך כדי את הסוכר לקצף בהיר וחלק
להוסיף את השמן בזרזיף בעדינות
להוסיף בעדינות איטית את השמנת מתוקה או הקרם קוקוס
ועכשו לעצור את המיקסר לערבב את הקקאו והשוקולי ולהוסיף לבלילה בתנועות קיפול בעדינות ואז להוסיף את הקמח ומי שרוצה זה הזמן להוסיף ליקר שוקולד 2 כפות  לחלק לאישיות  או תבנית עגולה 24 או מרובעת חד פעמית בנונית לאפות בחום 170 מעלות  לקיסם לח לא יבש
להכין נס קפה מכף נס ומים לערבב טוב ולהשקות עם כפית את העוגה
לקרם ציפוי:
2 שוקולד לחלבי: אחד מריר ואחד חלב 1/2 שמנת מתוקה להמיס לתערובת חלקה מבריקה
לפרווה 2 שוקולד מריר ו1/2 קרם קוקוס להמיס לתערובת חלקה ומבריקה לצפות את העוגה או העוגיות האידיות לפזר סוריות או כל מה שבא לכם
אולי אכלתם עוגת שוקולד אבל לא כזו


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה