לבצק פריך
2 מחמאה רכה מאוד
כוס סוכר
2 סוכר וניל
2 ביצים
2 אבקת אפייה
כוס מיץ תפוזים
חצי כוס שמן
כמעט קילו קמח (פחות כוס וקצת)
במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה וסוכר עם סוכר וניל עד לקבלת תערובת אוורירית .
מוסיפים ביצים ונוזלים ומערבלים
מערבבים אבקת אפיה עם קמח מוסיפים ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה
( חובה קירור)מקררים לפחות שעה לפני השימוש אחרת הבצק יפתח באפיה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה