Translate

24 בפבר׳ 2019

בצק פריך





לבצק פריך

2 מחמאה רכה מאוד
כוס סוכר
2 סוכר וניל
2 ביצים
2 אבקת אפייה
כוס מיץ תפוזים
חצי כוס שמן
כמעט קילו קמח (פחות כוס וקצת)

במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה וסוכר עם סוכר וניל עד לקבלת תערובת אוורירית .
מוסיפים ביצים ונוזלים ומערבלים
מערבבים אבקת אפיה עם קמח מוסיפים ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה
 ( חובה קירור)מקררים לפחות שעה לפני השימוש אחרת הבצק יפתח באפיה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה