מנגולד עם עוף סיר אהוב עם זכרונות ילדות.
כיצד צץ הרעיון? אני מכינה עוגות ועוגיות, אין ספור מאכלים והכל שווה צילום. אני מאוד אוהבת, שלא רק יצא טעים, אלא שיהיו בעלי מראה מגרה, יפה ואסתטי. התגובות לא איחרו לבוא מכל מי שטועם ומבקש מתכון .הבנים שלי התחילו לצלם את כל המאכלים והעוגות. יוני שלי החליט: "אמא זה נכנס לבלוג". אז בעזרתם האדיבה של המשפחה החלטתי לשתף עוד אנשים, שיהנו מהיצירות והסודות המוצלחים שלנו. תהנו! תשובה מובטחת לכל שאלה!
Translate
10 בדצמ׳ 2015
מתכון: 2 חבילות מנגולד רחוץ ומקולף מחוטים להשרות במים עם לימון רבע שעה בערך 1 בצל אני שמתי סגול פרוס דק פלפל ירוק חריף 6 כרעיים תבלינים: רבע כפית פלפל לבן,רבע כפית כורכום,מלח,כפית שטוחה מרק עוף,כפית פפריקה אדומה 1/2לימון כבוש או טרי 4כפות שמן 2כוסות מים להוסיף לפי הדרך אופן ההכנה:לטגן את הבצל להוסיף עוף לטגן עד שינוי צבע להוסיף מים ותבלינים להרתיל מעט ולהוסיף ות המנגולד לנער סיר לערבוב הטעמים לכסות את הסיר לבשל שעה ולהשקות עם כפית מידי פעם בהצלחה תהנו
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה