מעדן קיץ ויש בה המון פוזה
לקרם הגבינה
250 גרם גבינת שמנת/אפשר גבינה לבנה
/1/2 כוס חלב
1 אינסטנט וניל
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 שמנת מתוקה
1 שוקולד לבן מומס
לציפוי שהופך לבסיס:
כוס פירות לפתן מסוננים
כוס מיץ מהלפתן
כוס מים
כפית קונפיטורה פירות יער
אופן ההכנה :
לסנן גבינה לניקוז הנוזלים
להקציף שמנת עם חלב ןאינסנט וניל
בקערה נפרדת לערבב את שאר המרכיבים ולשלב עם הקצפת בתנועות קיפול (אני מכניסה למיקסר הכל ובעדינות מבליע יחד הכל) אז תבחרו לכם את אופן ההכנה שלכם
לאחר איחוד שתי הקרמים ממלאים תבנית סילקון ומקפיאים רבע שעה
ההכנה
את הג'לי מכנים
את שתי כוסות הנוזל מחממים במיקרו (מים ומי לפתן)
ושופכים על הג'לי מערבבים מוסיפים את הקונפיטורה מערבבים בינתיים מפזרים על הקרם שהקפנו רבע שעה את הפירות המסוננים ושופכים מעל את הג'לי שהתקרר מעט ומקפיאים ללילה מוציאים מהתבנית והופכים על צלחת הגשה רבע שעה מחוץ למקרר ולחתוך ולהנות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה