קופסת גדולה זיתים (ללא חרצנים)
שיני שום לטעמכם (אני שמה 4)
כפית גדושה פפריקה אדומה
כפית גדושה פפריקה אדומה
2 עגבניות טריות
פלפל אדום חריף או מתוק
פטריות שלמות
מלח, פלפל
כף רסק עגבניות
קורט סוכר
חצי כפית כמון
2עלי דפנה
כורכום קורט
מרק עוף( לא חובה)
חופן פטרוזליה בסיום לפזר מעל
מרק עוף( לא חובה)
חופן פטרוזליה בסיום לפזר מעל
אופן ההכנה:
להניח את הזיתים בקערה לשפוך לתוכה מים רותחים ולצנן מעט.
להניח את הזיתים בקערה לשפוך לתוכה מים רותחים ולצנן מעט.
לגרד את העגבניות ולטגן אותן עם מעט שמן ביחד עם השום.
לטגן מעט להוסיף פלפל חתוך לרצועות ואת הפטריות.
להוסיף תבלינים ,חצי כוס מים מרק עוף
את הרסק למהול במעט מים וסוכר. להוסיף לסיר לבשל 10 דקות ואז להוסיף
ואת הזיתים עם עלי הדפנה. לבשל עד שהמרכיבים מתרככים.
לטגן מעט להוסיף פלפל חתוך לרצועות ואת הפטריות.
להוסיף תבלינים ,חצי כוס מים מרק עוף
את הרסק למהול במעט מים וסוכר. להוסיף לסיר לבשל 10 דקות ואז להוסיף
ואת הזיתים עם עלי הדפנה. לבשל עד שהמרכיבים מתרככים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה