Translate

6 בספט׳ 2013

דבש טובה

המצרכים
380 גרם קמח (3/4 2 כוסות)
1/2 1 כוסות סוכר חום
1/2 1 כוסות סילאן או דבש
1 כוס שמן
4 ביצים
2 כפות קינמון
קורט ציפורן
1 כוס תה רותח משני תייונים
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1 אבקת אפייה
חופן צימוקים/ אגוזים- בגדר הצעה
י
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל- 170 מעלות
2. בקערה מערבבים את כל החומרים מלבד הקמח, האפייה והסודה לשתייה, לתערובת אחידה
3. מוסיפים את הקמח, האפייה והסודה לשתייה (שערבבנו לפני בכלי אחר) ומאחדים לבלילה חלקה ללא גושים.
4. מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כ- 45 דק’ או עד שקיסם המוכנס לתוכה יוצא עם מעט פרורים
5. מקררים, מפזרים מעט אבקת סוכר

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה