פסטילה דיבטטה כופתאות תפוחי אדמה
רצוי דזירה אדום
1 קג תפוחי אדמה מבושלים עם מעט כורכום
4 חלמונים
1/2 כפית פלפל לבו
כפית מלח
כפית מרק עוף ללא חומר משמר
פטלוזליה קצוצה דק מאוד
3 כפות קמח
לטיגון כוס קמח
כוס פרורי לחם
רצוי דזירה אדום
1 קג תפוחי אדמה מבושלים עם מעט כורכום
4 חלמונים
1/2 כפית פלפל לבו
כפית מלח
כפית מרק עוף ללא חומר משמר
פטלוזליה קצוצה דק מאוד
3 כפות קמח
לטיגון כוס קמח
כוס פרורי לחם
1 ביצה
מיץ מלימון סחוט
מלית:
1 ק"ג בשר טחון
1/2 כפית אגוז מוסקט אפשר פחות
כפית תבליו קציצות
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
2 בצלים
1/4 כפית פלפל לבן 1/4 כפית מלח
מיץ מלימון סחוט
מלית:
1 ק"ג בשר טחון
1/2 כפית אגוז מוסקט אפשר פחות
כפית תבליו קציצות
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
2 בצלים
1/4 כפית פלפל לבן 1/4 כפית מלח
אופן ההכנה:
לטגן קלות את הבצל הקצוץ. להוסיף את הבשר לאדות ולשחרר עם מזלג להוסיף תבלינים לערבב עד לשינוי הצבע לתת מס דקות נוספים לאידוי הנוזלים.להוסיף פטרוזליה לערבב ולהניח בצד.
להכין פירה מתפוחי אדמה לייבש היטב על הגז את המחית להוסיף את הקמח,הביצים ותבלינים לערבב קלות להוסיף א אפיה לתת מנוחה 10 דקות במקרר לוקחים גוש קטן מהמחית משטחים על כף היד שמים כפית מהמילוי סוגרים לכדור ומשטיחים מעט.טובלים בקמח ואז בביצה ואז בפרורי לחם מטגנים בשמן עמוק וחם לצבע זהוב להניח על ניר סופג לסלק את עודפי השמן לסחוט מעל לימון ולהגיש
לטגן קלות את הבצל הקצוץ. להוסיף את הבשר לאדות ולשחרר עם מזלג להוסיף תבלינים לערבב עד לשינוי הצבע לתת מס דקות נוספים לאידוי הנוזלים.להוסיף פטרוזליה לערבב ולהניח בצד.
להכין פירה מתפוחי אדמה לייבש היטב על הגז את המחית להוסיף את הקמח,הביצים ותבלינים לערבב קלות להוסיף א אפיה לתת מנוחה 10 דקות במקרר לוקחים גוש קטן מהמחית משטחים על כף היד שמים כפית מהמילוי סוגרים לכדור ומשטיחים מעט.טובלים בקמח ואז בביצה ואז בפרורי לחם מטגנים בשמן עמוק וחם לצבע זהוב להניח על ניר סופג לסלק את עודפי השמן לסחוט מעל לימון ולהגיש
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה