עלי לזניה לריפוד התבנית לשלוש שכבות.
פיטריות ובצל מטוגן מפזרים בכל שכבה על הרוטב עגבניות
1 קוטג'
1 גבינה לבנה
( כל מה שנשאר במקרר מהגבינות לגרד בכל קומה פזרי גבינה מסוג מסיוים)
גבינה צהובה מגורדת-אפשר להכין רוטב בשמל ואפשר פשוט להכניס גבינה צהובה מגורדת מערבבים את שלושת סוגי( או יותר ממה שיש )הגבינות,טועמים ואם צריך מוסיפים מלח.
1( קופסאה עגבניות מרוסקות )או עגבנית טריות מרוסקות
כפית שום כתוש
רוטב:
להזהיב שום כתוש כפית בערך
עגבניות בשלות מרוסקות.להכניס לסיר ולהוסיף:2 כפות רסק עגבניות עגבניות מגררות,,מלח,פלפל שחור,אורגנו, טימין,בזיליקום,מעט מכל דבר טרי או יבש .מוסיפים בערך 1/2 כוס מים ומבשלים על אש קטנה.
ועכשיו ההרכבה:. מסדרים עלי לזניה
בעזרת מצקת יוצקים רוטב עגבניות על השכבה הריאשונה -לא הרבה. ואז מפזרים בצל ופטריות מטוגנים מעט מוסיפים גבינה
מכסים שוב בעלי לזניה. ושכבה שנייה של גבינה ושוב רוטב ושוב עלים.לשכבה העליונה:
1/2 מיכל שמנת מתוקה, או בישול
שתי ביצים
שלוש כפות גבינת שמנת
אגוז מוסקט(
קורט)מלח ופלפל לערבב ולשפוך
מעל הרוטב והגבינה עד כיסוי כל הרוטב
מכניסים לתנור מכוסה בניר כסף , לחצי שעה מורידים נייר ונותנים עד שהגבינה מבעבעת והעלים רכים. מסירים את הנייר ונותנים עוד מס דקות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה