עוף ובצל פשוט וטעים
המצרכים :2 בצלים פרוסים דק
3 כפות שמם זית
6 כרעים או שוקים או שניהם נקים
1/2 כפית כורכום כפית מרק עוף
כוס מים
חופן פטרוזליה
פלפל לבן או פלפל צילי גרוס כמות לפי טעמכם
אופן ההכנה :
לחמם בסיר רחב את השמן זית קלות להוסיף את פרוסות הבצל לטגן לשקוף ואז להוסיף את העוף להמשיך לטגון קצר ואז להוסיף תבלינים חוץ מהפיטרוזילה והמרק עף לכסות את הסיר לבשל חצי שעה ואז להוסיף את המרק עוף ואת הפטרוזליה להמשיך לבשל עוד למרקם זהוב וללא מים אלה רק רוטב סמיך אין לכם מושג איזה ריח של בישול השכנים יבואו אז תכינו יותר

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה