


טרמיסו
המצרכים:
בסיס
200 גרם בסקוטים מרוסקים
50 גרם אגוזים מרוסקים
100 גרם חמאה
2 כפות סוכר רצוי סוכר חום
שכבה אמצעית:
לריפוד תבנית 1 חב לשנות חתול
לתבול את הלשונות חתול:
שתי כפית נס וחלב/מים
2 כפיות סוכר חום
המילוי
250 גרם גבינת מסקרפונה
500 גרם גבינה לבנה
2 שמנת מתוקה
כוס סוכר
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
כוס חלב
מעט וניל
אני שמתי כמה טיפות של תמצית בטעם קפה
אופן ההכנה
בסיס להמיס את החמאה להוסיף בסקוטים מרוסקים דק ואת האגוזים המרוסקים את הסוכר לרפד תבנית 26 עגולה או אחר
להכניס למקפיא להמתנה
להקציף את השמנת והסוכר ואת האינסטנט וניל ותמצית וניל לאחר שנוצרה קצפת מוצקה להנמיך את פעולת המיקסר ולהוסיף
את הגבינות למעט סיבובים לכבות ,למרוח מחצית על הבסיס לטבול את הלשונות חתול ולהניח על הקרם בצורה עקבית ואז להוסיף את המחצית השניה לכסות היטב ,,ולקשט איך שבא לכם ,עם שוקולד לבן מומס ואז עוד כמה גומות קרם אפשר לפזר אגוזים מסוכרים בתוך הלב בהצלחה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה