Translate

19 בדצמ׳ 2010

גי"לי ופירות וקצפת כמובן




מצרכים

6 בצים
כוס וחצי קמח
כף שמן
כוס סוכר
1 א.אפיה
1 סוכר וניל
מיץ מחצי לימון
...............................
1 קופסא לפתן  אננס/משמש/אפרסקים/מעורב
1 ג"לי בזק בטעם  כמו הלפתן
אופן ההכנה:
להפריד את הביצים.
להקציף חלבונים עם הסוכר
 בקערה
להוסיף את א. האפיה ל
חלמונים וחצי מיץ לימון טבעי.לערבב עם מזלג זה תופח לקצף ממש
 להוסיף לקצף החלבונים לערבל עד שנבלע ולהוסיף את השמן בשובל ולא בפעם אחת אלה לאט. לעצור את פעולת המיקסר ולהוסיף את הקמח בתנועה קיפולית בזהירות, לשפוך לתבנית ולאפות 180 מעלות עד שקיסם יצא יבש.
 להרטיב את העוגה במיץ לפתן למשל אננס לסדר אננס מלפתן
 ולהכין גילי לפי הוראות היצרן לשפוך מעל ולקרר,
אי אפשר להפסיק לאכול את העוגה הזו. הערה אני מכינה את הריבות מען קונפטורה תות שדה או כל פרי אחר מורחת מעל ושופכת גלי של אוסם בהצלחה


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה