
1 קג" קמח
2 כפות סוכר
1כף מלח
1/2 כוס שמן
2 כפות שמרים יבשים
3 וחצי כוסות מים פושרים
1 ביצה
אופן ההכנה:
קמח שמרים סוכר ערבוב קל ואז את הנוזלים ללוש לבצק מעט רך. להוסיף את המלח לכסות בנילון ומגבת להתפחה כפולה להוציא אוויר לחלק לארבע לחמים להתפיח שוב רבע שעה תלוי בטמפרטורת החדר להבריש עם ביצה ולפזר שומשום ולתנור על 190 מעלות בהצלחה
במתכון רשום ביצה זה לא חובה אפשר עם ואפשר בלי
כמות המים משתנה בהתאם לספיגת הקמח(קמחים שונים)

במתכון רשום ביצה זה לא חובה אפשר עם ואפשר בלי
כמות המים משתנה בהתאם לספיגת הקמח(קמחים שונים)

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה