- מיצרכים:6 חלבונים
- 1/2 1 כוסות סוכר
- 3 כפיות מיץ לימון
- למוס :
- 2 שמנת מתוקה
- 1 אינסטנק שוקולד
- 1 שוקולד מריר
- מוס שוקולד לבן:
- 1 שמנת מתוקה
- 1 שוקולד לבן
- אופן ההכנה:
- להקציף את החלבונים להוסיף את הסוכר בהדרגה.
- לבסוף את מיץ הלימון להניח נייר אפיה על התבנית להזליף בצורת שבלול על תבנית 26 .ועל התבנית השניה לצור נשיקות צפופות עד לכיסו כל שטח התבנית. לאפות בחום נמוך שעתיים עד לייבוש.
- מוס שוקולד:
- להמיס את השוקולד להקציף את השמנת המתוקה והאינסטנק = שתי כפות סוכר להוסיף בעדינות את השוקולד.
מוס שוקולד לבן:
להקציף את השמנת להוסיף את שתי כפות אינס
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה