Translate

11 באפר׳ 2010

שמרים שוקולד

מצרכים: 1 קג קמח3בצים שלמות.
1 כוס סוכר
חצי מרגרינה מחמאה או חצי כוס שמן
1 סוכר וניל.כוס ורבע מים פושרים
50 גר שמרים יבשים, ו גרידת תפוז..
אופו ההכנה :
בקערה להתחיל עם קמח ולערבב את הסוכר והשמרים
להוסיף את כל שאר המרכיבים וללוש לבצק חלק ואחיד.
הכסות בנילון ולהניח לתפוח שעה וצי בערך. לחלק ל 6 כל שניים זה עוגה אחת לרדד כמו כל חלק למרוח ממרח שוקולד או כל ממרח אחר .לגלגל לנקניק ארוך ולחבר כמו צמא של שניים לשמן תבנית אנגליש קייק לכסות במגבת מטבח לעוד חצי שעה
למרוח ביצה ולאפות 180 מעלות עד להזהבה . להכין סירופ מכוס וחצי מים וכוס סוכר ,חצי לימון סחוט להרתיח לסירופ מעט דביק לשפוך על העוגה המוכנה ולפזר סוכריות שוקולד בהצלחה.הערה אני מקפיא את העוגות לאחר קירור ותמיד יש עוגה בבית.

2 תגובות: