Translate

27 באוק׳ 2009

גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויה.
המצרכים לעוגה נפלאה:
750 גרם גבינה לבנה 5%.
2 שמנת חמוצה של פעם.
1 אינסטק פודינג וניל.
1/2 כוס סוכר.
מיץ לימון מלימון 1 +קליפת לימון מגורד.
1סוכר וניל,
3 כפות קונפלור.
6 בצים מופרדות.
לקרם מעל העוגה:
2 שמנת חמוצה +4 כפות סוכר
אופן ההכנה:
בקערה  לשים את הגבינה ללא  הנוזלים,הקונפלור ,החלמונים,,האינסטנק,ק.לימון +מיץ לימון,והשמנת חמוצה לערבב הכל עם מערבל ידני. להקציף את החלבונים  עם סוכר וניל +1/2 כוס סוכר לקצף לבן ונוקשה . לקפל את הקצף לתוך  הבלילה של הגבינה  לשמן מעט תבנית 26 "  לשפוך לתבנית .ולאפות  בהתחלה 10 ד על 180  ולאחר מכן להנמיך 120 מעלות  . חשוב לאפות את העוגה בתוך תבנית עם מים מתחת כך שהאדים ישאירו את העוגה קלה וקצפית. לאחר האפיה כשעה בערך לא להוציא את העוגה מהתנור אלה להניח לה להתקרר בתוך התנור ואז הנפילה  היא מזערית .  את הקרם יש יערבב את השמנת עם הסוכר לשפוך על העוגה הפושרת ולהכניס למקרר הקרם יהיה חלק ומבריק אחרי שעתיים במקרר...............
בהצלחה  ואכן יש הצלחה למתכון הזה........

2 תגובות:

  1. I missed your cakes & your food,
    Love always,
    Meirav D

    השבמחק
  2. תודה מירב רק היום ראיתי את התגובה שלך וזה ריגש ותי האמת שזנחתי את האתר מחוסר זמן

    השבמחק