את התבשיל הזה שנשמע לכם אוי
אתם פשוט לא תבינו אם לא תנסו, אמא שלי הכינה תבשילים שרצינו לנשנש עוד מהסיר, הצבע, הריח, הטעם פשוט גן עדן
מה מתבקש זה לפת צריכה להיות ממש טריה
המון אהבה לא להניח לברוח אלה להשקות מידי פעם
אז לעבודה
6 יחידות עוף ירכיים ושוקיים
3 יח לפת נקי מחולק לקוביות גדולת
2 יח תפוחי אדמה לבנה (כמו הלפת)
1 בצל גדול קצוץ
גמבה רצועות גדלות
4 שיני שום שלמות
תבלינים:
כף כורכום, כפית פפריקה מתוקה, כף מרק עוף, פלפל לבן, לימון כבוש לפי הטעם אני שמה שני פרוסות, רבע כפית כמון אפר בלי אבל זה מונע גזים, כוס וחצי מים
כמו כל סיר מרוקאי מטגנים את הבצל אני מערבבת שמן קנולה וזית רבע כוס מטגנים בצל לצבע זהוב מוסיפים שום ואז את העוף תבלינים,
מקפצים צבע שחום, מוספים את הלפת תפוחי אדמה מערבבים שהכל יקבל את תיבול מוסיפים מים מבשלם לרתיחה מנמיכים אש לנמוך מבשלים שעה או עד שהעוף רך משקים את העוף במשך הבישול מורידים מכסה מ, שלים לצבע משי ואני לא אחרית על הכמות שתוכלו יאמי 💝💝
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה