Translate

17 בפבר׳ 2025

קובה דלעת וסלק ירוק מושלם

 קובה דלעת סלק ירוק💝

לקובה: 

3 כוסות סולת 

כפית מלח

3 כפות שמן

לערבב לבצק נעים  

לכסות להניח בצד

לבשר מילוי: 

1/2 ק"ג  בשר טחון מי שאוהב/ת לערבב עם שומן כבש

בצל 

כף פפריקה

בהרט

 לב של סלרי

מלח, פלפל

כף שום כתוש

לטגון בצל ושום 

להוסיף בשר לפורר עם מזלג

להוסיף סלרי, תבלינים

לאדות עד שינוי צבע הבשר לא לייבש

 שיישאר עסיסי

לשטח על כף היד כדור בצק למלא מילוי בשר הצטנן לסגור ליצור צורה של כדור אני הנחתי בתבנית קרמבו  שמתי במקפיא עד השימוש

למרק: 

בצל גדול קצוץ

4 ענפי סלרי עם העלים

חבילה סלק עלים רק העלים

200 גרם דלעת מגוררת פומפיה גס עם הנוזל לא לסנן

קשוא 1 מגורר גס

גזר מגורר גס 

תבלינים: 1/4כוס שמן 

3 שיני זום מגורר גס, מרק עוף כף וחצי, כף כורכום, כף שטוחה בהרת, כף פלפל שחור, מיץ מ 2 לימונים

מים חמים למילוי הסיר 

כף סילאן לא חייב אני אוהבת💝

לטגון בצל ושום, להוסיף סלרי,עלי סלג, דלעת, גזר קשוא לאדות מספר דקות להוסיף תבלינים כולל מיץ לימון

למלא מים( כמו למרק) 

לכסות לבשל 3/4 שעה להוסיף את הקובות הקפאות  לבשל עוד 40 דקות להנמיך להוריד מכסה לבשל לגון משי להנות יאמי באהבה💝



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה