מתכון 6 ביצים
קורט מלח
כוס וחצי סוכר
מיץ מחצי לימון
כוס מיץ קלמנטינות טרי
חצי כוס שמן
2.5 כוסות קמח
1 אפיה
1 סוכר וניל
גרידת מתפוז לפי הטעם האישי
לשייוש: 2 כפות קקאו מים לדילול חצי כוס בלילה שהפרשנו
אופן ההכנה:
להפריד ביצים בקערה חלמונים להוסיף את מיץ הלימון,אפיה לערבב עם מזלג נוצר קצפת תפוחה
קערת מיקסר להניח חלבונים מלח להקציף כאשר נוצר קצף להוסיף בהדרגה את הסוכר, את הסוכר וניל להנמיך את מהירות מיקסר להוסיף שמן בזרם דק, וחצי ממיץ קלמנטינות, את הקמח מנופה להוסיף בסירוגין עם שאר מיץ קלמנטינות לבדוק שאין גושים, למזוג לתבנית משומנת מזולה לא בשמן, להשאיר חצי כוס הבלילה , בקערה נפרדת להוסיף 2 כפות קקאו לדלל עם מים לנוזל סמיך להוסיף את הבלילה ששמרנו לערבב היטב לשפוך מעל הבלילה הבהירה
לערבב עם מזלג לשיוש
לאפות בחום סטטי 170 מעלות עד קיסם יצא כמעט יבש להוציא לכסות במגבת עשר דקות להפוך על צלחת הגשה להרטיב ברבע כוס מיץ קלמנטינות כאשר העוגה חמה תהנו 😘
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה