ה
חומרים הדרושים
6 ביצים מופרדות
1ורבע כוס סוכר
1/2 מיץ לימון טבעי
1 אבקת אפיה
1 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס שמן
21/2 שתים וחצי כוסות קמח רגיל
תוספות
כף גדושה ממרח פסק זמן
אוכף גדושה ממרח לוטוס
אואגוזים קצוצים עם כף קינמון שטוחה וכף סוכר דמררה וכו
אופן ההכנה
את החלבונים להקציף כאשר יש קצף מעט להוסיף בהדרגה את הסוכר
בקערת החלמונים בו זמנית להוסיף את האפיה ומיץ למון להקציף במזלג להמתין מעט זה תופח להוסיף לקצף החלבונים להנמיך מהירות המיקסר ולהוסיף את השמן בשובל דק לאט לתת לזה מספר סיבובים
לעצור את המיקסר ולהוסיף את המיץ והקמח לסרוגין עד שהכל נבלע לא לערבבב יותר מידי רק תנועות קיפול
הבלילה מתאימה לשלוש או ארבע אינגליש תלוי בגודל הביצים
למזוג את הבלילה לתבניות משומנות ולהשאיר בערך שלוש כפות מהבלילה לערבב עם התוספת הרצויה ולשפוך מעל הבלילה בתבנית לערבב קלות במזלג ליצירת השיוש
לתוספת הקינמון והאגוזים פשוט לערבב את התוספת ולפזר מעל הבלילה לאפות 180מעלות לקסם יבש וזה קורה די מהר העוגות נאפת לצבע חום זהוב רצוי להרטיב את העוגה עם מיץ תפוזים בעודה חמה כמה טפטופים עם כפית בהצלחה האוכל והעוגות של לאה
.
.
חומרים הדרושים
6 ביצים מופרדות
1ורבע כוס סוכר
1/2 מיץ לימון טבעי
1 אבקת אפיה
1 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס שמן
21/2 שתים וחצי כוסות קמח רגיל
תוספות
כף גדושה ממרח פסק זמן
אוכף גדושה ממרח לוטוס
אואגוזים קצוצים עם כף קינמון שטוחה וכף סוכר דמררה וכו
אופן ההכנה
את החלבונים להקציף כאשר יש קצף מעט להוסיף בהדרגה את הסוכר
בקערת החלמונים בו זמנית להוסיף את האפיה ומיץ למון להקציף במזלג להמתין מעט זה תופח להוסיף לקצף החלבונים להנמיך מהירות המיקסר ולהוסיף את השמן בשובל דק לאט לתת לזה מספר סיבובים
לעצור את המיקסר ולהוסיף את המיץ והקמח לסרוגין עד שהכל נבלע לא לערבבב יותר מידי רק תנועות קיפול
הבלילה מתאימה לשלוש או ארבע אינגליש תלוי בגודל הביצים
למזוג את הבלילה לתבניות משומנות ולהשאיר בערך שלוש כפות מהבלילה לערבב עם התוספת הרצויה ולשפוך מעל הבלילה בתבנית לערבב קלות במזלג ליצירת השיוש
לתוספת הקינמון והאגוזים פשוט לערבב את התוספת ולפזר מעל הבלילה לאפות 180מעלות לקסם יבש וזה קורה די מהר העוגות נאפת לצבע חום זהוב רצוי להרטיב את העוגה עם מיץ תפוזים בעודה חמה כמה טפטופים עם כפית בהצלחה האוכל והעוגות של לאה
.
.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה