המתכון
והפעם קןבה סולת
הקןבה:
4 1/2ארבע וחצי כוסות סולת
רבע כוס שמן
כפית מלח
2 כוסות מים
לערבב האת המצרכים ולהניח בצד לספיגה לבצק גמיש ונעים לעבודה
המילוי לקובה :
1/2ק"ג בשר טחון
2 בצלים קצוצים
סלרי עלים הלב קצוץ
תבלינים: בהרט,מלח פלפל לבן, כורכום , פפריקה מתוקה או חריפה את התבלינים תוסיפו לפי טעמכם
לטגן את הבצל להוסיף את הבשר טחון לפורר לשינו צבע להוסיף את הסלרי והתבלינים לאדות מעט לא לבשל הרבה שהבשר ישאר עסיסי להניח בדצ לצינון ואז למלא את הבצק סולת
לקרוץ כדורים למלא לגלגל לכדור חלק להניח על ניר פרגמנט בשלב הזה אפשר להקפיא את הקובה בקופסא סגורה
מרק קובה סלק ירוק ודלעת:
1 בצל גדול מגורר על פופיה גס
דלעת מגררת על פופיה גס
2 חב של סלק ירוק קצוץ דק ומנוקה
3 גזרים מגוררים על פומפיה גס
מס גבעולים מנוקים סלרי גבעולים ועלים קצוצים
חתיכה של עוף/ פרגית/
קופסא קטנה של רסק עגבניות
מיץ טבעי מחצי לימון (גדול)
תבלינים מרק עוף מלח פלפל לבן כורכם פפריקה
לטגן את הבצל במעט שמן להוסיף את החיכת עוף או הפרגית חלק אחד רק בכדי שיהיה מרק סמיך
להוסיף את הירקות לאחר שהבצל קיבל גון זהוב לטגן מעט להוסיף תבלינים ומים עד לגובה הירקות להרתיח להנמיך לבשל שעה ורבע/ וחצי להוסיף קובות מהמקפיא לבשל עוד שעה ללא כיסוי הסיר ולהנותתתת
והפעם קןבה סולת
הקןבה:
4 1/2ארבע וחצי כוסות סולת
רבע כוס שמן
כפית מלח
2 כוסות מים
לערבב האת המצרכים ולהניח בצד לספיגה לבצק גמיש ונעים לעבודה
המילוי לקובה :
1/2ק"ג בשר טחון
2 בצלים קצוצים
סלרי עלים הלב קצוץ
תבלינים: בהרט,מלח פלפל לבן, כורכום , פפריקה מתוקה או חריפה את התבלינים תוסיפו לפי טעמכם
לטגן את הבצל להוסיף את הבשר טחון לפורר לשינו צבע להוסיף את הסלרי והתבלינים לאדות מעט לא לבשל הרבה שהבשר ישאר עסיסי להניח בדצ לצינון ואז למלא את הבצק סולת
לקרוץ כדורים למלא לגלגל לכדור חלק להניח על ניר פרגמנט בשלב הזה אפשר להקפיא את הקובה בקופסא סגורה
מרק קובה סלק ירוק ודלעת:
1 בצל גדול מגורר על פופיה גס
דלעת מגררת על פופיה גס
2 חב של סלק ירוק קצוץ דק ומנוקה
3 גזרים מגוררים על פומפיה גס
מס גבעולים מנוקים סלרי גבעולים ועלים קצוצים
חתיכה של עוף/ פרגית/
קופסא קטנה של רסק עגבניות
מיץ טבעי מחצי לימון (גדול)
תבלינים מרק עוף מלח פלפל לבן כורכם פפריקה
לטגן את הבצל במעט שמן להוסיף את החיכת עוף או הפרגית חלק אחד רק בכדי שיהיה מרק סמיך
להוסיף את הירקות לאחר שהבצל קיבל גון זהוב לטגן מעט להוסיף תבלינים ומים עד לגובה הירקות להרתיח להנמיך לבשל שעה ורבע/ וחצי להוסיף קובות מהמקפיא לבשל עוד שעה ללא כיסוי הסיר ולהנותתתת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה