מתכון לפופיטים
שש חזות עוף או סטק פרגית נקים לא עבים
למלא את החזה עוף ולגלגל לרולדה להניח על הצד התפר. לצפות בקמח מטובל ולטגן
מילוי בשרי
300 גרם בשר טחון
בצל קצוץ מטוגן קלות
תבלינים:
מלח פלפל מרק עוף כורכום קורט בהרט או אגוז מוסקט ממש קורט בקטנה פפריקה אדומה פטרוזליה עלים בלבד קצוץ דקקק כפית שמן
שתי כפיות צנוברים
לערבב הכל להניח חצי שעה במקרר
ציפוי
קמח מתובל עם כורכום מלח א שום או כתוש פלפל לבן
לגלגל את הפופיטם בקמח ולטגן קלות
רוטב :
לטגן בצל במעט שמן להוסיף פיטריות גמבה להוסיף מים להוסיף תבלינים מרק פטריות פלפל כורכום לבדוק אם חסר מלח כי מרק העוף מלוח
לתת רתיחה לשים בכוס כף קמח לדלל. ברבע כוס במים להוסיף לרוטב למזוג על הפופיטים לכסות ולהכניס לתנור עד לצבע זהוב
שש חזות עוף או סטק פרגית נקים לא עבים
למלא את החזה עוף ולגלגל לרולדה להניח על הצד התפר. לצפות בקמח מטובל ולטגן
מילוי בשרי
300 גרם בשר טחון
בצל קצוץ מטוגן קלות
תבלינים:
מלח פלפל מרק עוף כורכום קורט בהרט או אגוז מוסקט ממש קורט בקטנה פפריקה אדומה פטרוזליה עלים בלבד קצוץ דקקק כפית שמן
שתי כפיות צנוברים
לערבב הכל להניח חצי שעה במקרר
ציפוי
קמח מתובל עם כורכום מלח א שום או כתוש פלפל לבן
לגלגל את הפופיטם בקמח ולטגן קלות
רוטב :
לטגן בצל במעט שמן להוסיף פיטריות גמבה להוסיף מים להוסיף תבלינים מרק פטריות פלפל כורכום לבדוק אם חסר מלח כי מרק העוף מלוח
לתת רתיחה לשים בכוס כף קמח לדלל. ברבע כוס במים להוסיף לרוטב למזוג על הפופיטים לכסות ולהכניס לתנור עד לצבע זהוב
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה