חומרים ל-2 תבניות אינגליש קייק:
170 גרם (3/4 כוס) סוכר לבן
170 גרם (3/4 כוס) סוכר חום
250 מ"ל (1/4 1 כוסות) שמן קנולה
300 גרם (2 כוסות) קמח
4 גרם (1/2 כף) סודה לשתייה
2 כפיות קינמון
4 ביצים
330 גרם תפוחים (2-3 תפוחים), מקולפים וחתוכים פרוסות
100 גרם צימוקים
100 מ"ל (קצת פחות מ-1/2 כוס) מים
170 גרם (3/4 כוס) סוכר חום
250 מ"ל (1/4 1 כוסות) שמן קנולה
300 גרם (2 כוסות) קמח
4 גרם (1/2 כף) סודה לשתייה
2 כפיות קינמון
4 ביצים
330 גרם תפוחים (2-3 תפוחים), מקולפים וחתוכים פרוסות
100 גרם צימוקים
100 מ"ל (קצת פחות מ-1/2 כוס) מים
אופן ההכנה:
מבשלים את התפוחים:
בסיר קטן, על אש נמוכה, מבשלים את התפוחים בתוך 100 מ"ל מים, יחד עם 100 גרם צימוקים וכפית קינמון, עד שהתפוחים מתרככים. מקררים לאחר הבישול.
מכינים את הבלילה:
1. מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את 2 סוגי הסוכר, השמן, הקמח, סודה לשתייה קינמון, עד לקבלת מרקם אחיד.
1. מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את 2 סוגי הסוכר, השמן, הקמח, סודה לשתייה קינמון, עד לקבלת מרקם אחיד.
2. מוסיפים בהדרגה את הביצים, ולאחר מכן מוסיפים את התפוחים המבושלים והצימוקים.
4. מערבבים היטב עד תפוחים צימוקים נטמעים בלילה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה