Translate

15 בפבר׳ 2013

עוגת תפוחים, צימוקים וקינמון



חומרים ל-2 תבניות אינגליש קייק:
170 גרם (3/4 כוס) סוכר לבן
170 גרם (3/4 כוס) סוכר חום
250 מ"ל (1/4 1 כוסות) שמן קנולה
300 גרם (2 כוסות) קמח
4 גרם (1/2 כף) סודה לשתייה
2 כפיות קינמון
4 ביצים
330 גרם תפוחים (2-3 תפוחים), מקולפים וחתוכים פרוסות
100 גרם צימוקים
100 מ"ל (קצת פחות מ-1/2 כוס) מים

אופן ההכנה:
מבשלים את התפוחים:
בסיר קטן, על אש נמוכה, מבשלים את התפוחים בתוך 100 מ"ל מים, יחד עם 100 גרם צימוקים וכפית קינמון, עד שהתפוחים מתרככים. מקררים לאחר הבישול.
מכינים את הבלילה:
1. מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את 2 סוגי הסוכר, השמן, הקמח, סודה לשתייה קינמון, עד לקבלת מרקם אחיד.
2. מוסיפים בהדרגה את הביצים, ולאחר מכן מוסיפים את התפוחים המבושלים והצימוקים.
4. מערבבים היטב עד תפוחים צימוקים נטמעים בלילה.
5. יוצקים לתבניות אינגליש קייק, מחממים תנור ל-170מעלות, ואופים למשך 40 דקות.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה