Translate

15 בפבר׳ 2013

בחושה חלבית



חומרים ל-2 תבניות אינגליש קייק:
3 ביצים גדולות
1/2 1 כוסות סוכר
50 גרם חמאה מומסת היטב, ללא גושים
 3/4 כוס שמן קנולה
גרידה מתפוז אחד או שניים
170 גרם שמנת חמוצה
1/2 2 כוסות קמח
1/2 כף אבקת אפייה
1/3 כוס מיץ תפוזים סחוט + מעט מיץ להרטבת העוגה
20 גרם שקדים פרוסים לעיטור

אופן ההכנה:
מקציפים את הביצים והסוכר במטרפה או במיקסר ידני, עד שמתקבל קצף יציב.
 מוסיפים במהירות איטית את השמן, מיץ התפוזים, החמאה המומסת, גרידת התפוז והשמנת החמוצה.
 מערבבים בקערה נפרדת את הקמח ואבקת האפייה.
 מקפלים ידנית את הקמח ואבקת האפייה לתוך הבלילה.
 יוצקים לתבנית אינגליש קייק משומנת, ומפזרים מעל את השקדים הפרוסים.
מחממים תנור ל-160 מעלות ואופים למשך 40 דקות.
בתום האפייה להרטיב במיץ התפוזים, 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה