עוף פיטריות והמון בצל מושלם
מתחילים הקפצה 3 בצלים טבעות
במעט שמן אדום(שמן עם פפריקה מחכים עד שכל פפריקה תשקע למטה משתמשים רק עם השמן בשלב הזה)
מקפיצים עד לצבע יפה
מוסיפים פטריות גמבה 2 עגבניות ללא הגרעינים כף פפריקה ששקעה בשמן האדום
מערבבים ע"י ניעור הסיר בקטנה
מוסיפים תבלינים מלח פלפל כורכום( מעט)
מוסיפים את חלקי העוף כרעים ושוקים ממשיכם בהקפצה עשר דקות לנער מידי פעם שלא ישרף
מוסיפים כוס מים רותחים מנערים הרוטב
יגע בעוף
מבשלים שעה מפזרים פטרוזיליה מורידים מכסה של הסיר נותנים לתבשיל לקבל צבע משי על אש נמוכה
מעדן של תבשיל👩🍳
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה