Translate

16 באפר׳ 2025

רולדה מהממת אגוזים לפסח

 מי צריך יותר😘

רולדה עוגה נוסטלגית אשר מעולם לא נס לכה

במשך השנים שודרגה במרקם, בתוספות אני לא מוכנה לוותר על העוגה הנהדרת הזו ממלאה בכל מה שבא לי אפילו חשבתי על זה רולדה לא חייבת להיות מגולגלת, אלה מחלקת אותה פסים , הבצק כל כך נוח, שהחלטתי לפרוס פסים רולדות מיניאטורית וזה ממש נחטף, רולדה זה עם קמח בלי קמח, רולדה בצבעים, רולדה זה הילדות שלי,רולדה זה אחותי רשל, רולדה היום מכינה כאשר אין זמן וצריך עוגה זריז, רולדה מכינה מגיל צעיר אני מזדקנת והיא נשארת יפה צעירה עסיסית טעימה, זה הסיפור של רולדה מהבית שלי, 😘🙏😋

מתכון לרולדה אגוזים מהממת☺️

5 ביצים שלמות

3/4 כוס סוכר

3/4 כוס קמח לפסח

1 סוכר וניל

2 כפות שמן

2 כפות אינסטנט וניל

3/4 כוס אגוזים גרוסים

3/4 כוס סוכר

להקציף ביצים שלמות סוכר סוכר וניל בהדרגה להוסיף שמן, לעצור פעולת מיקסר להוסיף את האגוזים יחד עם הקמח, בתנועות קיפול עד לשפוך לתבנית עם ניר אפיה משומן מחמאה למזוג את. הבלילה לישר לאפות 170 מעלות קיסם כמעט יבש

לגלגל את רולדה עם ניר

לקרר היטב

להכין 1,5 שמנת מתוקה

כוס חלב, 2 כפות אינסטנט וניל

1,5 כפות סוכר



2 כפות ג, שמנת

להקציף את השמנת, אינסטנט, הסוכר החלב

להקציף קצפת יציבה,

להוסיף ג שמנת להקציף עד להטמעה של.ג, שמנת

לשפוך על רולדה עם כפית מיץ אננס או כל מיץ שאוהבים למרוח על רולדה קצפת ליישר את הקרם לפזר אגוזים גרוסים לגלגל רולדה

לאבק אבקת סוכר מעל ולקשט בקרם כרצונכם תהנו לאה זפרני😘

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה