מצרכים
300 גרם קמח
140 גרם קורנפלור
160 גרם אבקת סוכר
קורט מלח
200 גרם חמאה או מזולה
3 כפות מים לפי הצורך אפשר חלב/סויה/מיץ
למילוי שוקולד
4 חלמונים
חלב/מריר/כל שוקולד שרק תרצו
אופן ההכנה
קמח, מלח, קורנפלור, אבקת סוכר, חמאה למעבד מזון ליצור פרורים
להוסיף חלמונים, מים או כל נוצר אחר שבחרתם לעבד רק עד שנוצר בצק דיי
לחלק ל-3 לרדד מלבן להניח באמצע שוקולד שלם לכפל את הצדדים לעטוף יפה לאפות 170 מעלות לצנן לפדר אבקת סוכר או לקשט לפי מה שבא לכם לחתוך פרוסות
אצבע ליהנות ❤️
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה