Translate

16 באפר׳ 2021

מעדן גבינה קפוא

 מתכון

500 גרם גבינה לבנה

1 קופסא גבינת  שמנת נפוליון טבעי

חצי כוס א סוכר

1 שמנת חמוצה 

2 שמנת מתוקה

1 אינסטנט וניל

150 גרם בסקויטם מרוסקים

100 גרם חמאה מומסת 

1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים כמו הבסקוטים

רבע כוס קונפיטורה פירות יער

כף גדושה ממרח שוקולד אקסטרה או כל ממרח שאוהבים

אופן ההכנה

לרסק בסקויטם עם אגוזי מלך לערבב בקערה עם החמאה

לשטח על תבנית עגולה או באישיות 

להקפיא עד להכנת המילוי

לערבב את הגבינות והשמנת החמוצה יחד עם האינסטנט לתערובת חלקה 

להוסיף גרידת לימון לטעמכם או 1 סוכר וניל

להקציף את שני השמנת המתוקה עם א סוכר לקצף יציב לקפל את קרם הגבינות פנימה במירת 

לשפוך על הביסקוטים ולהשאיר  בשתי קעורות נפרדות כוס עד כוס וחצי קרם לערבב באחת קונפיטורה לערבב קלות מרית

ובקערה שניה את ממרח השוקולד לקפל קלות במרית

להכניס לשקית זילוף ולזלף להכניס למקפיא להוציא חצי שעה לפני ההגשה( חצי קפוא) 









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה