מתכון פיטריות ממולאות
שש פטריות גדולות שמפניון
רבע כוס שמן זית
כף שום כתוש
תבלינים מלח פלפל גרס שחור,
למרוח את הפטריות אחרי שהורדנו את הרגל וקילפנו את הקליפה הריאשונה של הפיטריות.
מילוי
חצי קג בשר בקר עם מעט שומן כבש
בצל גדול קצוצ ומטוגן בכף שמן זית
חצי כוס אגוזים גרוסים גס
רבע כוס פרורי לחם
כף טימין
פטרוזיליה קצוצה חופן
ביצה
מלח פלפלגרוס
לפיזור מעל הכל :פרורי לחם אגוגים לפי הטעם
לטיפטוף שמן זית
מערבבים את התערובת יוצרים קציצות ממלאים את הפטריות המרוחות בשמן זית ושום כתוש
מפזרים פאורי לחם מעל הקציצה ואגוזים מנחים על הד\צד של הבשר מטגנים עד להזהבה והופכים לעוד מס דקות מנחים בתבנית אפיה ואופים מאה שמונים מעלות כרבע שעה בער
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה