מתכון למוס גבינה שוקולד לבן וקוקוס:
2שמנת מתוקה
1 גבינה שמנת
1גבינה לבנה (אחוזים לפי בחירה)
1/2כוס סוכר
1שוקולד לבן מומס
1/2כוס קוקוס
כף איסטנט וניל
ציפוי :
אפשרויות לברירתכם
ציפוי שוקולד לבן:
200גרם שוקולד לבן
כף שמן להמיס ולצפות את המוס הקפוא
ציפוי שקולד מריר:
200שוקולד מריר
כף שמן,להמיס ולצפות את המוס הקפוא
ציפוי ריבת חלב:
כוס ריבת חלב
לחממם מעט ,לנוזל סמיך למזוג על המוס הקפוא לפזר ברס בנדיבות להגיש כשהמוס קפוא למחצה
אופן ההכנה למוס גבינה:
להניח במסננת את הגבינות להגר נוזלים למשך שעה
להמיס שוקולד לבן ,לקרר טמ חדר
בקערת המיקסר להקציף 2שמנת מתוקה יחד עם חצי כוס סוכר לקצף עדין להניח בצד
להוסיף לגבינות את השוקולד ,והאינסטנט וניל
להוסיף בשלש פעמים את קרם השמנת לגבינות בקיפול לא לערבב לשמור הייטב על הנפחלהוסיף את הקוקוס
לחלק לתבנית סילקון שקעים פרח
לתת מכה או שניים בכדי שהקצף יסגור בועות אוויר
לכסות בנילון נצמד ולשלוח להקפאה ,לשלוף את המוס מהתבנית כשהוא קפוא ,את הציפוי שמים כאשר המוס קפוא ,בהצלחה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה