מלבי של הביוקר לטיירים
מלבי
2 כוסות מים
2 כוסות חלב
1 שמנת מתוקה
כוס סוכר אפשר פחות
2 סוכר וניל
3 כפות קורנפלור גדושות
14 גרם ג'לטין
כף מי זהר
אופן ההכנה:
להניח בסיר מים ,חלב,שמנת,וסוכר וסוכר וניל,לסף רתיחה להמיס את הג'לטין במעט מים קרים מערבבים ואז מוסיפים לסיר מערבבים עד להמסת מלאה,שמים את הקורנפלור בכוס ויוצקים מעט מים חמים מערבבים עד שהוא נמס ,ומוסיפים לסיר מערבבים כל הזמן כאשר מסמיך ויש מעט בועות מסירים מהאש ,מוסיפים מיי ורדים,יוצקים לקעריות או לכלי מעוטר מכסים בנילון מקררים במקרר
מכינים גאנש שוקולד:200 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה
מחממים שמנת מוסיפים שוקולד ממיסים למירקם חלק ומוסיפים בהגשה מעל המלבי המוכן מקשטים בשוקולד לבן
מלבי
2 כוסות מים
2 כוסות חלב
1 שמנת מתוקה
כוס סוכר אפשר פחות
2 סוכר וניל
3 כפות קורנפלור גדושות
14 גרם ג'לטין
כף מי זהר
אופן ההכנה:
להניח בסיר מים ,חלב,שמנת,וסוכר וסוכר וניל,לסף רתיחה להמיס את הג'לטין במעט מים קרים מערבבים ואז מוסיפים לסיר מערבבים עד להמסת מלאה,שמים את הקורנפלור בכוס ויוצקים מעט מים חמים מערבבים עד שהוא נמס ,ומוסיפים לסיר מערבבים כל הזמן כאשר מסמיך ויש מעט בועות מסירים מהאש ,מוסיפים מיי ורדים,יוצקים לקעריות או לכלי מעוטר מכסים בנילון מקררים במקרר
מכינים גאנש שוקולד:200 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה
מחממים שמנת מוסיפים שוקולד ממיסים למירקם חלק ומוסיפים בהגשה מעל המלבי המוכן מקשטים בשוקולד לבן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה