Translate

27 באוק׳ 2014

רולדה פרווה


4ביצים
3/4כוס סוכר
3/4 כוס קמח
1אבקת אפיה
כף שמן
מיץ מחצי לימון
למריחה:ריבה משמש

אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים לקצף ענן (הכוונה לא יציב מידי)להוסיף סוכר בהדרגה
בקערת החלמונים לשים את האפיה,והמיץ לימון להקציף במזלג לקצף תפוח 
להוסיף את הקצף החלמונים לחלבונים להמשיך להקציף במיקסר, להוסיף כף שמן להקציף עוד דקה, לעצור את פעולת המיקסר ולקפל פנימה את הקמח המנופה
לשמן נייר אפיה על תבנית לאפות לגוון זהוב 
להוציא מהתנור להפוך על מגבת להוריד בעדינות את נייר האפיה ,ולגלגל את הרולדה עם המגבת למספר דקות,בנתיים להכין קרם
שמנת שף הלבן פרווה מומלצת, עם אינסטנט וניל , שתי כפות סוכר כפית ליקר כל שהוא
להקציף שמנת עם חצי חבילה אינסטנט וניל וליקר לקצף יציב
לפתוח את הרולדה להרטיב עם מעט ליקר מהול במים,או במיץ תפוזים
למרוח ריבה משמש למרוח את חצי קרם הקצפת לגלגל ולמרוח ולקשט את הרולדה כראות עיניכם בהצלחה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה