Translate

3 במאי 2014

פשטידת תירס באישיות

פשטידת תירס באישיות
שלוש כוסות גרגירי תירס
1 תפוח אדמה מגורד גס,סחוט מנוזלים
2 גזרים מגורדים גס
בצל גדול קצוץ דק וסחוט מנוזלים
3 ביצים גדולות
כוס פטרוזיליה קצוצה דק דק
תבלינים: מלח, פלפל לבן ,מרק עוף (לחוטאים כמוני מה לעשות מרוקאית ענתיקה)
פפריקה בטעם גריל
כורכום רבע כפית
2 כפות גדושות קמח תופח
תרסיס שמן בטעם חמאה
וככה מכינים מערבבים הכל מחלקים לתבניות אישיות מפזרים שומשום, אופים בחום של 190 מעלות עד לגון חום דובשני אני ממליצה לאכל אותם בטמפרטורת חדר בתאבון והצלחה יפים שלי



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה