Translate

10 במאי 2014

עוגת גבינה ניו יורק של מחלבות גד

מתכון לעוגה גבינה ניו יורק
1 חמאה או מחמאה 200 גרם
2חלמונים
1/2 כוס סוכר
גרידה מלימון שלם
21/2 כוסת קמח תופח
אופן הכנה הבצק:
מעבדים את הבצק במעבד מזון בפולסים קצרים רק עד שמתגבש בצק עוטפים בנילון
למנוחה במקרר חצי שעה
אפשר להניח ישרות בתבנית משומנת ולשמור  חתיכה נוספת במקפיא  בכדי לגרר על המילוי ,במקרר עד להכנת המילוי(מכוסה ניילון כמובן)

מילוי גבינה:
2 גבינה ניו יורק מחלבות גד



3/4 כוס סוכר
4חלמונים
1 שמנת חמוצה /או כל יוגורט שתרצו אפילו עם פרי אני שמתי יופלה עפ פרי משמש
אפשר לשים יוגורט טבעי ולהוסיף כפית ריבה( זה רק טיפ)
1/2 איסטנט פודינג וניל
הכנת המילוי
מערבבים הכל לבלילה חלקה ושופכים על הבצק
 ומגרדים את החתיכה ששמרנו במקפיא  הקפאה קצרה שיהיה אפשר לגרר על המילוי גבינה
 ואופים בחום 170 מעלות עד
שהשולים מזהיבם היטב
את העוגה אפשר לקשט בכל מה שתבחרו
קרם שמנת.קונפיטרה,חלבה ועוד

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה